понеділок, 27 травня 2013 15:26

Заступником голови "Нафтогазу" призначили людину Жванії та Мартиненка - ЗМІ

Заступником голови "Нафтогазу" призначили людину Жванії та Мартиненка - ЗМІ
Валерій Ясюк став заступником голови правління НАК "Нафтогаз України". Фото: kievskaya.com.ua

Кабінет міністрів призначив Валерія Ясюка заступником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

Про це йдеться в розпорядженні уряду №329 від 27 травня 2013 року.

Ясюк має дві вищі освіти: юридичну і економічну. До цього призначення обіймав посаду голови правління Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз". Він також працював у ДАТ "Чорноморнафтогаз" генеральним директором в той час, коли компанію очолював колишній зять Леоніда Кучми і син кримського прем'єра Анатолія Франчука Ігор Франчук.

У кримському уряді Анатолія Матвієнка (травень-вересень 2005 року) Ясюк обіймав посаду першого віце-прем'єра. Після цього встиг попрацювати заступником міністра палива та енергетики України, а також директором Департаменту економічної та господарської діяльності Міністерства оборони України.

Ясюк вважається людиною, близькою до Давида Жванії та Миколи Мартиненка. На виборах до Київської міської ради 2008 року Ясюк балотувався за списком "НУ-НС", де зайняв 12 місце.

Слід додати, що призначення Ясюка на керівну посаду в "Нафтогазі" збіглося з призначенням першим заступником голови НАК "Нафтогаз України" ще одного представника сім'ї Франчуков - Валентина Франчука.

Раніше Кабмін ввів в керівництво "Нафтогазу" Володимира Триколіча.

Зараз ви читаєте новину «Заступником голови "Нафтогазу" призначили людину Жванії та Мартиненка - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути