понеділок, 17 грудня 2012 16:19

Зарплату суддям видаватиме банк Януковича-молодшого - ЗМІ

Зарплату суддям видаватиме банк Януковича-молодшого - ЗМІ
Всеукраїнський банк розвитку належить Олександру Януковичу. Фото: liga.net

Всеукраїнський банк розвитку (ВБР), що належить старшому синові президента Віктора Януковича Олександру, приймає на обслуговування зарплатні проекти системи судочинства в низці регіонів України.

Про це "ОстроВу" сказали сьогодні в самому банку.

Зокрема, джерело видання повідомило, що ВБР буде обслуговувати зарплатні проекти у всіх судах Донецької області. Точні терміни повного переведення системи судочинства в регіоні поки не відомі. Однак за інформацією видання, одним з перших буде переведений на обслуговування до ВБР - Слов'янський міський районний суд в Донецькій області. Починаючи з 2013 року суддям цього міськрайсуду почнуть перераховувати зарплату на банківські картки саме ВБР.

"Судді, в тому числі Слов'янська, будуть обслуговуватися у нас. Картки доставлять працівникам до 25 грудня", - сказали в ВБР.

При цьому в банку підтвердили інформацію, що у Слов'янську немає жодного банкомату ВБР, але попросили клієнтів не переживати з цього приводу.

"У Слов'янську відділення ВБР немає. Але знімати гроші можна через банкомати, які входять в мережу "Радіус". До неї входить більше 30 банків. Із великих банків-партнерів - це ПУМБ, ВТБ, "Укрсоцбанк", "Кредобанк", "Прокредитбанк" . У всіх цих банках гроші з картки можна зняти без комісії", - повідомили в ВБР.

У банку повідомили, що крім Донецької області на зарплатні картки ВБР буде переведена система судочинства в Києві. Чи стане цей зарплатний проект всеукраїнським, співрозмовник видання сказати не зміг.

"До нас переходить вся судова адміністрація в Донецькій області ... По Києву теж переходить, по інших містах поки не відомо, але перехід провадиться системно", - сказав він.

Нагадаємо, раніше ВБР прийняв на обслуговування зарплатні проекти МВС.

Зараз ви читаєте новину «Зарплату суддям видаватиме банк Януковича-молодшого - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути