четвер, 26 березня 2015 11:11

Wizz Air Ukraine закривається

Wizz Air Ukraine закривається
Фото: ipress.ua

Група Wizz Air з 20 квітня закриває свою українську авіакомпанію "Візз Ейр Україна". Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

"На жаль, ми були змушені прийняти таке рішення через тривалу напруженість у Східній Україні, девальвацію та нестійкість української гривні, обмеження платежів постачальникам у зв'язку з контролем за іноземною валютою і невизначеність нових порядків для авіації та обмеження, що можуть бути цим викликані", - пояснили в компанії.

Один з літаків компанії Airbus A320 залишиться в Києві і буде використовуватися авіакомпанією Wizz Air Hungary, а другий перебазують у словацький Кошице.

При цьому Wizz Air залишається в Україні, але скоротить кількість рейсів. З 20 квітня Wizz Air Hungary буде виконувати тільки 8 рейсів в Україну та з України – в Будапешт, Лондон, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Катовіце, Ларнаку і Мюнхен. Рейси до Барселони, Валенсії, Кутаїсі, Москви, Мілану, Неаполя та Венеції закриють.

В авіакомпанії нагадують, що в першій половині 2014 року Wizz Air Ukraine вже скоротила кількість літаків з чотирьох до двох.

Зазначимо, що Wizz Air – найбільший лоукост-перевізник у Центральній і Східній Європі, який літає у 110 напрямках у 37 країнах. Флот авіакомпанії становить 55 літаків Airbus A320.

Зараз ви читаєте новину «Wizz Air Ukraine закривається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути