четвер, 19 жовтня 2017 16:32

В Україні відкриють сонячну та вітрову електростанції

В Україні відкриють сонячну та вітрову електростанції
На Львівщині з'являться сонячна та вітрова електростанції. Фото:westnews.com.ua

У межах Міжнародного економічного форуму, який відбудеться 26-27 жовтня, у Львівській області відкриють ще два об'єкти альтернативних джерел енергетики.

Про це розповів на брифінгу перший заступник голови адміністрації Ростислав Замлинський. Він уточнив, що це буде сонячна електростанція у Яворівському районі та вітрова електростанція у Старосамбірському.

"Львівщина зможе забезпечити себе електроенергією. Для розуміння річне споживання 4-х районів області може бути забезпечене завдяки власним альтернативним джерелам енергетики. Цей напрямок ми продовжуватимемо і надалі. На Львівщині також зреалізована низка проектів, які ще не мають аналогів. Це так звані сонячні колектори, які розташовуються на дахах будівель бюджетної сфери".

Загальна кількість інвестицій, які залучать на альтернативну енергетику впродовж двох років, становитиме приблизно 3 млрд грн. Замлинський зазначив, що крім цих двох об'єктів до кінця року відкриється ще два.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві подешевшали опалення й гаряча вода

Зараз ви читаєте новину «В Україні відкриють сонячну та вітрову електростанції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути