понеділок, 21 грудня 2015 18:31

Україна, РФ та ЄС не змогли домовитися про зону вільної торгівлі

Україна, РФ та ЄС не змогли домовитися про зону вільної торгівлі
Фото: 112.ua

Під час тристоронніх переговорів про зону вільної торгівлі за участю представників України, Росії та Євросоюзу не вдалося досягти успіху.

Голова українського МЗС Павло Клімкін назвав переговори в Брюсселі "все більш сюрреалістичними". При цьому він впевнений, що зона вільної торгівлі з ЄС працюватиме з 1 січня 2016 року.

"Консультації з РФ стають все більш сюрреалістичними: указ, потім постанова уряду РФ. ЗВТ з ЄС працюватиме з 01.01 і ніхто цьому не завадить", - написав він на своїй сторінці у Twitter.

"Ми тепер не бачимо підстав продовжувати міністерські переговори. Що стосується експертних консультацій, питання поки відкрите", - заявив Клімкін.

В свою чергу голова Мінекономрозвитку РФ Олексій Улюкаєв зазначив, що на переговорах не досягли бажаного результату, передає ТАСС.

За його словами, хоча починаючи з червня робота в рамках тристоронніх зустрічей оптимізована, "але досі ми змогли пройти лише невелику частину шляху".

Зараз ви читаєте новину «Україна, РФ та ЄС не змогли домовитися про зону вільної торгівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути