четвер, 18 грудня 2014 11:47

Україна обігнала Росію в рейтингу кращих країн для бізнесу

Україна обігнала Росію в рейтингу кращих країн для бізнесу
Фото: bizcentr.com

Україна поліпшила свій результат в рейтингу Forbes "Найкращі країни для бізнесу", зайнявши 88 місце і розмістившись у списку між Сальвадором і Мадагаскаром. Всього у рейтинг увійшли 146 країн, пише Finance.UA.

В минулому році Україна посіла 99 місце в рейтингу, піднявшись на п'ять позицій порівняно з 2012 роком.

Найкращою країною для бізнесу в 2014 році Forbes визнав Данію. У першу трійку увійшли також Гонконг і Нова Зеландія. У минулому році рейтинг очолювала Ірландія.

Зазначимо, що Росія посіла 91-ий рядок рейтингу, опинившись нижче Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Азербайджану, Казахстану і Молдови.

США опинилися в рейтингу на 18-му місці, втрачаючи позиції вже п'ятий рік поспіль (у 2009 році США займали друге місце). На думку Forbes, Сполучені Штати поступаються багатьом розвиненим країнам в тому, що стосується ділового клімату. Негативно позначається на бізнесі нове регулювання в галузі фінансів та охорони здоров'я. За ступенем монетарної свободи країна знаходиться на 81-му місці з 146 країн. А корпоративні тарифи є найвищими серед всіх розвинених країн.

Зараз ви читаєте новину «Україна обігнала Росію в рейтингу кращих країн для бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути