четвер, 30 червня 2016 13:40

Uber оголосив вартість проїзду в Києві

Uber оголосив вартість проїзду в Києві

Мінімальна вартість поїздки за допомогою сервісу замовлення таксі Uber становить 40 грн, повідомив генеральний менеджер компанії в Україні Аркадій Вершебенюк на презентації сервісу в четвер у Києві.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Аркадій Вершебенюк повідомив, що вартість подачі машини пасажиру становить 25 грн, тариф за проїзд 1 км - 4,5 грн. При цьому також враховується вартість хвилин проїзду - 0,4 грн/хв. Мінімальна поїздка починається від 40 грн. Оплата за проїзд в таксі Uber здійснюється тільки за безготівковим розрахунком", - пише видання.

Як приклад генеральний менеджер привів вартість поїздки в Києві: Контрактова площа - Софійська площа - 40 грн, Центральний залізничний вокзал - ВДНГ - 71-88 грн.

Замовляють машину з водієм через мобільний додаток.

При цьому Вершебнюк зазначив, що для роботи з Uber обов'язкове свідоцтво про реєстрацію юридичної особи або фізичної особи-підприємця, ліцензія на перевезення. Стаж водіїв повинен бути не менше 3-х років.

Сервіс Uber в Україні Міністерство інфраструктури анонсувало в грудні 2015 року. Раніше, в липні того ж року, Uber Technologies Inc. шукала менеджера для українського ринку. Тоді була відкрита вакансія на посаду керуючого (general manager) в Києві. Згадувалося, що Uber має штаб-квартиру в Сан-Франциско, присутній більше ніж в 300 містах світу.

Уже в лютому 2016 року стало відомо, що компанія Uberlin - авторизований партнер сервісу пошуку таксі Uber, почала збирати базу водіїв в Україні для їх подальшого підключення до сервісу. На сайті Uberlin були доступні для оформлення заявки від водіїв 5 міст - Київ, Львів, Одеса, Харків і Дніпро.

Як заявляє Uber, він буде працювати відповідно до українського законодавства, тільки з індивідуальними підприємцями і юридичними особами, які матимуть всі необхідні документи, в тому числі ліцензію.

Зараз ви читаєте новину «Uber оголосив вартість проїзду в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути