середа, 03 червня 2015 12:21

У "ЛНР" контрабандою везли 52 вагони лісу на бліндажі сепаратистам
3

Фото: Відео та фото матеріали надані Тарасом Гривулом, Олександром Лупулом і Андрієм Гусаком.
Селфі Олександра Лупула на тлі затриманої контрабанди.

Серед затриманої біля села Оріхове Попаснянського району Луганської області військовослужбовцями 12 роти 24 бригади контрабанди було 52 вагони будівельного лісу для "ЛНР".

Подія трапилась у вівторок, 2 червня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один із бійців - Тарас Гривул.

"Серед вантажів у 52 вагонах - будівельний ліс із Чернігівщини та Полтавщини (у документах - третій сорт, "на дрова"), металеві вироби ("метінвест") та вугілля (за документами - зі США). Крім того, у ешелоні - цистерни для рідких і газоподібних речовин. Особливість будівельного лісу - він може використовуватися та, очевидно, призначений для будівництва бліндажів та оборонних споруд "на тій" території. Як скажете, війна надовго затягнеться?", - написав військовий.

"Поки ми тут стримуємо сепаратизм, за нашими спинами йде торгівля з банановими республіками. Поки в нас перебої з деревиною щоб будувати собі бліндажі, повз нас її віддають сепаратистам... Якщо нас швидко звільнять в запас, значить ми комусь сильно наступили на горло", - написав у соцмережі Олександр Лупул.

Нагадаємо, раніше про те, що на окуповану бойовиками територію рухаються потяги із контрабандою заявив заступник командира батальйону "Торнадо" Микола Цукур.

Зараз ви читаєте новину «У "ЛНР" контрабандою везли 52 вагони лісу на бліндажі сепаратистам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути