вівторок, 26 квітня 2011 12:25

У Цушка незадоволені формуванням цін на олію

У Цушка незадоволені формуванням цін на олію

Антимонопольний комітет України зобов'язав ТОВ "Кернел-Трейд", ДП "Сантрейд" та ЗАТ "Пологівський олійно-екстраційний завод" здійснювати прозору політику із формування цін щодо кожного з видів продукції.

Про результати розгляду вимог Комітету підприємства мають повідомити у десятиденний термін, зазначено у повідомленні на офіційному сайті відомства.

Зокрема, йдеться про постатейний розрахунок собівартості кожного виду товару.

"Підприємства повинні окремо виділити витрати на виготовлення бутильованої соняшникової олії. Це дозволить підприємствам формувати справедливі оптово-відпускні ціни на продукцію", - наголосили в АМКУ, додавши, що на сьогодні ціни на соняшникову олію знижені та залишаються стабільними.

Нагадаємо, 21 лютого Комітет надав дозвіл 14 учасникам ринку соняшникової олії на узгоджені дії, спрямовані на відновлення рівноваги внутрішнього ринку та зниження вартості продукції для українських споживачів.

Основні виробники та експортери олії зобов'язалися щомісяця наповнювати вітчизняний ринок до 20 тис. т олії та реалізовувати продукцію за середньою оптово-відпускною ціною 12 грн 15 коп.

Зараз ви читаєте новину «У Цушка незадоволені формуванням цін на олію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути