четвер, 14 лютого 2013 10:08

В Азарова затвердили план "покращення" для малого бізнесу

В Азарова затвердили план "покращення" для малого бізнесу
Фото: kreditbusiness.ru

Кабінет міністрів 13 лютого прийняв розпорядження "Про затвердження плану заходів з виконання у 2013 році Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні", проект якого було представлено головою Держпідприємництва Михайлом Бродським.

Як повідомила прес-служба уряду, документ був розроблений на виконання пункту 3 Закону України "Про національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні", згідно з яким Кабіміном щорічно затверджуються заходи з виконання цієї програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попов пообіцяв, що будувати метро на Троєщину почнуть цього року

"Реалізація розпорядження дозволить: спростити започаткування підприємницької діяльності; зменшити втручання органів державного нагляду (контролю) у діяльність суб'єктів малого підприємництва, що сприятиме покращенню умов провадження підприємницької діяльності; розширити доступ суб'єктів малого підприємництва до фінансово-кредитних ресурсів; залучити широкі верстви населення до здобуття знань, необхідних для започаткування та ведення власної справи, підвищити ефективність діяльності суб'єктів малого підприємництва в регіонах; покращити інфраструктури підтримки малого підприємництва", - запевнили в уряді.

Законом "Про Державний бюджет України на 2013 рік" на фінансування заходів з розвитку малого бізнесу передбачено 2 млн 672,8 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «В Азарова затвердили план "покращення" для малого бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути