пʼятниця, 26 грудня 2014 10:20

У 2015 році добре зароблятимуть власники ломбардів

У 2015 році добре зароблятимуть власники ломбардів
http://procherk.info/

У 2015 році українцям доведеться вдовольнятися малим і затягнути паски. Такий прогноз робить харківський астролог Олена Максимова.

"На нас чекає непростий рік, - говорить астролог. - Українцям важко буде знайти високооплачувану роботу. Пошуки додаткових заробітків розчарують. Багато хто виїжджатиме на роботу за кордон. Переселенці, які покинули Крим і Донбас, освоюватимуть нові території, додому не повернуться".

Це хороший рік для будівництва і придбання нерухомості.

"Купувати новобудову краще взимку або восени, вторинне житло – від березня до серпня. Будівництво розпочніть у серпні", - каже Максимова.

За словами астролога, курс гривні не стабілізується через війну на Донбасі.

"Падіння гривні може продовжитися. Багато помилок буде допущено через некомпетентність людей, які обіймають керівні посади, - прогнозує Максимова. - Важливі фінансово-економічні кроки на Україну чекають на початку лютого, 1-15 квітня, 5-10 червня".

До кінця зими курс скакатиме і долар має всі шанси вирости до 25 гривень. Такий прогноз робить Віктор Давидов, астролог із Києва.

"Коли люди перестануть полювати за доларом біля обмінників, курс опуститься до 20 гривень, - передбачає астролог. - Навесні будемо мати чергову хвилю міграції: більшу, ніж торік, але меншу, ніж на початку 2000-х. Квартири у новобудовах дорожчатимуть, але вторинне житло подешевшає. Але купувати не буде кому".

За словами Давидова, ринок нерухомості може завмерти до літа.

"Українці, яким нове житло по кишені, будуть вкладати гроші у закордонну нерухомість, - пояснює Давидов. - Виростуть ціни на техніку. Але щоб повернути покупців до магазинів, їхні власники змушені будуть продавати товари дешевше. З'являться у продажі дешевші продукти, користуватимуться популярністю одяг із секунд-хендів і стоків".

Українці виставлятимуть на продаж своє майно, бо зарплати буде недостатньо, аби жити на тому рівні, до якого звикли.

"До банків нестимуть гроші вкрай рідко, бо знову матимемо кілька скандалів з неповерненням депозитів, - прогнозує Віктор. - На кредити марно буде претендувати. Банки відмовлятимуть багатьом позичальникам. Зате добре зароблятимуть ломбарди і компанії, які видають швидкі кредити".

Зараз ви читаєте новину «У 2015 році добре зароблятимуть власники ломбардів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути