четвер, 10 листопада 2016 10:16

Туроператор назвав найдешевші тури на Новий рік

Туроператор назвав найдешевші тури на Новий рік
Спутник

На Новий рік українці найактивніше їдуть в Туреччину, Болгарію, Польщу, Угорщину. Найдешевші новорічні вихідні у Стамбулі при ранньому бронюванні коштують менш як 100 євро. Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла менеджер компанії "Світлана Тур" Анна Костиря.

"Цього року туристи почали цікавитися новорічними турами з середини жовтня. Раннє бронювання діє до середини листопада. Найбільше цікавляться відпочинком в Україні. Найдорожчий новорічний тур коштує 4,5 тисячі гривень. Любителі лижного відпочинку почали відходити від Буковеля до дешевших курортів - Пилипець, Яремче, Шаян. Чотири дні на Новий рік у Стамбулі обійдуться у 96 євро, ціна на короткі тури Польщею, Угорщиною, Чехією починається від 85 євро. Сім днів на Балканах коштують у середньому 180 євро з людини", - говорить вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкупили тури до Єгипту й Туреччини

Популярні серед українців на Новий рік Об'єднані Арабські Емірати та Домініканська Республіка. Тиждень відпочинку в цих країнах на Новий рік коштує 1400-1500 доларів.

"На Новий рік готелі піднімають ціни у півтора разу. Останні кілька років у святкові дні приймають гостей щонайменше на 4 ночі. На Новий рік пропонують вечірки. За них в Україні доведеться доплатити від 350 до 1200 гривень, у Туреччині - 10 доларів", - говорить Анна Костиря.

За її словами, в грудні святкові тури подорожчають на 10-30%.

У листопаді українці найчастіше їдуть в Єгипет, Туреччину чи в Європу.

Зараз ви читаєте новину «Туроператор назвав найдешевші тури на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути