середа, 04 травня 2016 14:36

Скільки коштує оренда велосипеда в різних містах

Скільки коштує оренда велосипеда в різних містах
varosh.com.ua

У Києві година велосипедного прокату коштує 75 – 200 грн. Оренда велосипеда в Україні в середньому обійдеться від 40-50 грн на годину.

Велопрокатники зізнаються, що сезон прокату двоколісних починається із травневих свят. У Львові, Дніпропетровську і Харкові найдешевше орендувати велосипед можна за 40-50 грн на годину. За 35 грн на годину можна взяти самокат чи дитячий ровер.

У туристичних містах оренда велосипеда коштує дорожче. У Миргороді година обійдеться від 70 до 140 грн за дорослий ровер. У Буковелі пропонують взяти напрокат ровер за 110-150 грн на годину. За 3 години треба буде віддати 350 грн.

"У невеликих містах і курортах туристи беруть велосипеди години на 3, на день чи на півдня. У Львові – рідко, бо мало спеціальної інфраструктури. Багато туристів, велосипедом не всюди зручно їздити. Беруть зазвичай на годину-дві. З цікавинок велопрокати пропонують взяти тандем за 100 гривень на годину", – пояснює власник одного зі львівських велопрокатів.

Щоб взяти напрокат велосипед, більшість вело прокатів просять заставу від 100 грн до 7 тис. грн. або документ, що засвідчує особу. Якщо велосипед повертають брудний, треба доплатити ще близько 30 грн.

Нагадаємо, на вулицях Києва з'являться поліцейські на велосипедах.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує оренда велосипеда в різних містах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути