понеділок, 14 березня 2016 15:00

SOHO Financial Advisors пропонує довірче управління на Форекс

SOHO Financial Advisors пропонує довірче управління на Форекс

SOHO Financial Advisors пропонує послугу довірчого управління на Форекс. Сайт компанії виступає особистим кабінетом інвесторів, які роблять внесок у торгівлю Форекс радником Проект-Манхеттен.

Довірче управління на Форекс від SOHO Financial Advisors дає можливість щомісяця отримувати від 10% до 40% прибутку при мінімальному депозиті 50 USD. Комісія за роботу компанії - всього 20%.

Для початку роботи необхідно зареєструватися в особистому кабінеті, поповнити рахунок через платіжну систему і почати інвестування. Вкладені кошти розподіляються на торговий і рахунок брокера, який забезпечить максимальний дохід і безпеку.

Інвестиції здійснюються у рахунку одночасно декількох брокерів, тому в разі банкрутства одного з них інвестор не втратить всіх коштів.

Основна перевага довірчого управління на Форекс - система розрахунку доходу. Прибуток розраховується не за балансом, а по Equity. Якщо плаваюча просадка тимчасово показує негативну прибутковість, то збиток не фіксується. Такий тиждень зараховується з нульовим відсотком прибутку і виведення коштів не здійснюється.

Інвестиції приймаються в торгівлю з понеділка, мінімальний їх термін становить 7 днів. Виведення коштів і прибутку здійснюється з наступного понеділка протягом 3-х робочих днів. Партнерська винагорода становить 5% від прибутковості рефералів.

Клієнти SOHO Financial Advisors можуть бути впевнені в безпеці своїх інвестицій на 100%. Компанією створено гарантійний фонд, що дозволяє компенсувати кошти інвесторам у разі банкрутства брокера, втрати торгового рахунку або інших непередбачених ситуацій. Поповнюється фонд відсотками від доходів компанії.

Довірити SOHO Financial Advisors управління на Форекс безпечно, бо компанія торгує і на особисті кошти, публікує тільки реальні цифри, а всі рахунки підключаються до незалежного моніторингу MyFXBook.com.

Forex - міжнародна валютна біржа, на якій вільно здійснюється купівля-продаж національних валют. Оскільки товаром на ній виступають валюти, які не можуть повністю знецінитися, то ринок не схильний до криз. Заробити на Форекс можна як в якості трейдерів, так і просто інвестуючи в них.

Контакти: soho-finance.com

Зараз ви читаєте новину «SOHO Financial Advisors пропонує довірче управління на Форекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути