середа, 27 травня 2015 11:34

Путін вмовлятиме французів допомогти подолати санкції - ЗМІ

Путін вмовлятиме французів допомогти подолати санкції - ЗМІ
89-річний екс-президент Франції підтримав анексію Криму і вважає, що Україні не місце в НАТО та ЄС. Фото: tvc.ru

Цього тижня Володимир Путін зустрінеться з екс-президентом Франції Валері Жискар д' Д'естеном,  пишуть "Известия".

Спікер Держдуми Сергій Наришкін проведе зустріч з лідером ультраправої націоналістичної партії "Національний фронт" Марін Ле Пен, а глава російського МЗС Сергій Лавров обговорить в Москві міждержавні питання з бізнес-елітою Франції.

Як розповіло "Известиям" джерело, близьке до адміністрації президента, мова, швидше за все, піде про взаємини між Росією і Євросоюзом у зв'язку з ситуацією в Україні, а також окремо про відносини Росії та Франції.

Зазаначимо, що Валері Жискар д' Естен був президентом Франції у 1974-1981 роках. Екс-президент виступив на стороні Росії в питанні анексії Криму. У своєму інтерв'ю "Росії 1" політик заявив, що Крим 200 років був російським, возз'єднання пройшло мирно і демократично.

Крім того він заявляв про необхідність створення в Україні конфедерації з нейтральним статусом, тобто з гарантіями не вступу до Євросоюзу та НАТО.

Нагадаємо, що раніше французьке видання Le Monde писало з посиланням на листування двох чиновників з Кремля, опублікуване хакерами групи Anonymous International, що партія Національний фронт на чолі з Марін Ле Пен отримувала гроші від РФ за проросійські заяви. Зокрема, Кремль винагородив її за виправдання анексії Криму.

Зараз ви читаєте новину «Путін вмовлятиме французів допомогти подолати санкції - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути