середа, 25 травня 2016 13:17

PrivateFX запрошує своїх клієнтів на урочистий захід в Premier Palace Hotel (Київ)

Вже цієї неділі, 29 травня, відбудеться урочиста подія з нагоди відкриття перших представництв групи Прайвет в Україні.

 

У святковому заході візьмуть участь головний виконавчий директор Прайвета, Олександр БИКОВ, керуючий партнер групи, Роман КАРАУЛОВ, представники акціонерів (очікується участь генерального директора міжнародної інвестиційно-банківської компанії Concorde Capital, Ігоря МАЗЕПИ), члени Наглядової ради компанії, новопризначені керівники Київського і Харківського представництв, запрошені всі ТОП-трейдери (керуючі кращими ПАММ-рахунками в компанії), партнери та клієнти групи. Ведучим заходу буде глава НР, Дмитро ЛЬОУШКІН.

Гості зможуть отримати достовірну та компетентну інформацію як про поточну діяльність, так і про плани PrivateFX на майбутнє безпосередньо з перших вуст, а по завершенні офіційної частини - також поспілкуватися в неформальному колі.

Запрошуються всі бажаючі. Існує попередня реєстрація. Ті, хто пройдуть попередню реєстрацію і отримають підтвердження, гарантовано потрапляють на івент. Так що рекомендуємо поставитися з належною увагою до формальностей - все ж кількість місць обмежена. Крім маси інформації гостей чекають кава-брейк та фуршет.

 
 

Місце проведення - м.Київ, Premier Palace Hotel, Софіївський гранд-хол, бульв. Т. Шевченка / вул. Пушкінська, 5-7 / 29. Час проведення – 29 травня 2016 р. Початок - 14-00; закінчення - 19-00. По закінченню заходу - фуршет.

Бажаючим взяти участь в заході необхідно зареєструватися. Поспішайте, кількість вільних місць обмежена!

Зараз ви читаєте новину «PrivateFX запрошує своїх клієнтів на урочистий захід в Premier Palace Hotel (Київ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути