пʼятниця, 24 травня 2013 09:51

Прибуток групи Ахметова впав на $1,7 мільярда

Прибуток групи Ахметова впав на $1,7 мільярда

Група СКМ за підсумками 2012 року нізіла прибуток до оподаткування на $1,473 млрд до $1,757 млрд в порівнянні з $3,23 млрд у 2011 році.

Про це свідчать консолідовані фінансові показники групи за 2012 рік, повідомила прес-служба СКМ.

Валовий дохід групи становив $23,47 млрд ($19,426 млрд у 2011 році). Витрати з податку на прибуток - $ 506 млн ($874 млн у 2011 році).

У повідомленні також наголошується, що група СКМ в 2012 році інвестувала більше $ 3 млрд у модернізацію своїх підприємств, у проекти для мешканців міст присутності, а також на проекти в галузі безпеки праці та розвитку співробітників.

"Незважаючи на складну ринкову кон'юнктуру на основних для нас ринках - металургійному та енергетичному, яка вплинула на зниження прибутку, ми інвестували в модернізацію виробництва більше 2,2 мільярда доларів і в соціальні програми понад 800 мільйона доларів, у тому числі - понад 20 мільйонів доларів - у проекти для мешканців міст присутності", - цитує прес-служба слова генеральнго директора СКМ Олега Попова.

У зв'язку з реорганізацією корпоративної структури СКМ в периметр звітності за 2012 рік не увійшли показники банківських активів Групи (ПУМБ та АТ Банк Ренесанс Капітал), активів, що входять до складу Видавничого холдингу "Сегодня Мультимедіа", спортивних активів Групи СКМ - ФК "Шахтар" і стадіону Донбас Арена, а також асоційованих компаній "Астеліт" і ММДС Україна.

Власником групи СКМ є український бізнесмен Рінат Ахметов.

Зараз ви читаєте новину «Прибуток групи Ахметова впав на $1,7 мільярда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути