понеділок, 14 вересня 2015 12:15

Уряд затвердив проект держбюджету на 2016 рік - Кириленко

Уряд затвердив проект держбюджету на 2016 рік - Кириленко
Фото: tsn.ua

Кабінет міністрів України на засіданні в понеділок, 14 вересня, затвердив законопроект про державний бюджет на 2016 рік.

Про це заявив віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується проекту бюджету на 2016 рік. Сьогодні вранці було засідання Кабінету міністрів. Ми затвердили проект бюджету. Ось він у мене в руках. Я думаю, він або реєструється, або вже зареєстрований у секретаріаті Верховної Ради", - заявив він.

"Ми проект бюджету реєструємо. Потім, напевно, будемо змушені його відкликати, щоб спільно з парламентом і бюджетним комітетом і з усіма парламентськими фракціями, насамперед фракціями коаліції, дати відповіді на всі ці питання... І потім вже внести збалансований з усіх точок зору проект бюджету для остаточного ухвалення парламентом", - пояснив віце-прем'єр.

Раніше повідомлялося, що бюджет України на 2016 рік, за попередніми підрахунками, передбачає зростання дохідної частини на 70 млрд грн. Курс гривні до долара закладається на рівні 24,4 грн, зростання ВВП - в 2%, інфляція - 12%.

Зараз ви читаєте новину «Уряд затвердив проект держбюджету на 2016 рік - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути