Ексклюзиви
пʼятниця, 17 лютого 2017 00:19

Перевірити тарифи ЖКГ – доручення РНБО Кабміну

Перевірити тарифи ЖКГ – доручення РНБО Кабміну

Рада національної безпеки і оборони доручила Кабінету міністрів та НКРЕКП вивчити об'єктивність, економічну та соціальну обґрунтованість встановлених тарифів на енергоносії, електроенергію та житлово-комунальні послуги.

Про це йдеться в рішенні РНБО від 16 лютого, затвердженому президентським указом №37/2017.

Згідно з документом, також Кабмін зобов'язаний разом із Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, невідкладно опрацювати можливі заходи щодо вдосконалення механізмів державного регулювання діяльності у цій сфері природних монополій та управління суб'єктами господарювання, корпоративні права яких належать державі, а також поінформувати населення про результати цієї роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді виступили проти підвищення залізничних та енерготарифів для промисловості

Також, уряду доручено розробити та забезпечити реалізацію програми побудови нових енергоблоків і реконструкції наявних енергоблоків теплових електростанцій та теплоелектроцентралей, на яких використовується вугілля антрацитової групи, для забезпечення застосування ними вугілля газової групи вітчизняного видобутку.

Голова Комітету Верховної Ради з питань промислової політики Віктор Галасюк заявив про намір ініціювати розслідування Національним антикорупційним бюро за фактом можливих махінацій при підвищенні тарифів на підключення до енергомереж для промислових споживачів.

Зараз ви читаєте новину «Перевірити тарифи ЖКГ – доручення РНБО Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути