пʼятниця, 02 грудня 2016 12:07

Новобудови бізнес-класу не відповідають вимогам

Новобудови бізнес-класу не відповідають вимогам
112.ua

Новобудови часто не відповідають заявленому класу. Найбільше проблем через це має бізнес-сегмент. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів директор компанії "Євро-Рейтинг" Григорій Перерва.

"До бізнес-класу часто зараховують об'єкти, які будують у центральній частині міста. У новобудовах бізнес-класу мають бути дуже привабливі умови життя. За переліком якісних характеристик вони не відповідають заявленому сегменту. Не обладнані автономними приладами опалення, відсутні підземні паркінги. Відкриті парковки біля будинків бізнес-класу нерідко мають проблеми з оформленням. Часто їх не охороняють. У будинках бізнес-класу прибудинкова територія має бути закритою. Це виконують не завжди", - говорить Григорій Перерва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, на що потрібно звертати увагу під час купівлі квартири

За словами Перерви, найбільше будують житла економ-класу. Бізнес-клас другий за обсягом. У компанії "Євро-Рейтинг" проаналізували 135 житлових комплексів від 44 забудовників та оновили рейтинг комфорту в новобудовах у Києві.

"Найменше проблемних точок - із житлом економ-класу. До нього не має великих вимог. Такі новобудови часто зводять занадто близько до промислових зон і далеко від маршрутів громадського транспорту", - коментує Григорій Перерва.

Найдешевші квартири на вторинному ринку столиці продають за $14-16 тис.

Зараз ви читаєте новину «Новобудови бізнес-класу не відповідають вимогам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути