четвер, 21 січня 2016 15:25

Нафта через два місяці може коштувати $20 - експерт

Нафта через два місяці може коштувати $20 - експерт

Ціни на нафту можуть впасти до $20 за барель в перші три місяці поточного року на тлі перепостачання на світовому ринку, вважає аналітик IG Asia Бернард Ай. Про це пише "Інтерфакс-Україна"

"Базова історія для нафти залишається все такою ж. Цього року ціни на нафту як і раніше будуть залишатися під тиском якийсь час і можуть піти до $20 за барель" - сказав Бернард Ай.

На думку експерта, хоча розпродаж на нафтовому ринку, схоже, скінчився, проте слабкіші, ніж очікувалося, економічні дані з Китаю додадуть негативних настроїв.

Основними факторами, які можуть підтримати ціни, є повільніше підвищення постачання нафти з Ірану, а також значніше, ніж очікується, скорочення запасів у США, вважає експерт.

Сьогодні барель нафти Brent на лондонській біржі продавали на 25 центів дешевше вчорашнього - по $27,57, барель нафти WTI на Нью-йоркській товарній біржі на 38 центів дешевше -по $27,98. Так низько ціни на цю сировину не опускалися з жовтня 2003 року.

Зараз ви читаєте новину «Нафта через два місяці може коштувати $20 - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути