неділя, 21 вересня 2014 06:55

На зміцнення кордону уряд виділив 235 мільйонів гривень

На зміцнення кордону уряд виділив 235 мільйонів гривень
Фото: publicist.in.ua

Кабінет міністрів України виділив 235 мільйонів гривень з коштів, дарованих Євросоюзом, на облаштування і зміцнення державного кордону. Про це йдеться в постанові Кабінету міністрів України.

"Відповідно до частини шостої статті 23 Бюджетного кодексу України передати бюджетні призначення...за програмою "Реалізація програм допомоги Європейського союзу" у сумі 235 047,4 тис. гривень...міністерству внутрішніх справ...для здійснення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки державного кордону", - цитується постанова уряду.

Також зазначається, що джерелом надходження яких є другий транш угоди про фінансування програми "Підтримка секторальної політики управління кордоном в Україні".

Згідно з документом, Міністерство внутрішніх справ зобов'язане погодити передачу коштів із комітетом Верховної Ради з питань бюджету.

Нагадаємо, 12 вересня Кабмін виділив перші 100 млн грн на будівництво оборонних укріплень на кордоні.

Раніше повідомлялося, що міністр фінансів України Олександр Шлапак попросив у Світового банку грошей на зміцнення кордону з Росією.

Зараз ви читаєте новину «На зміцнення кордону уряд виділив 235 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути