вівторок, 25 листопада 2014 17:48

На ванільних котах заробляють 6 тисяч гривень
3

Фото: Валентина Мураховська

Ванільних і кавових котів продають переважно через соцмережі. На них заробляють по 5-6 тисяч гривень щомісяця. Про це кореспонденту Gazeta.ua  розповіла підприємиця Світлана Самарська із Києва.

"Іграшки із запахом купують частіше восени. В людей депресія, хочеться зробити щось приємне. Беруть їх собі просто так або на подарунки коханим. На минулому тижні хлопець заказав поять котів, зробив із них своєрідний букет замість квітів. Потім дякував, бо ідея сподобалась"

Іграшки, що пахнуть коштують від 60 до 200 гривень. Ціна залежить від розмірів і складності пошиття.

"Ці іграшки досить дешеві. Їх роблять із натуральних тканин: льону, вовни, ситцю. В середину набивають холофайбер чи синтепух. Готову іграшку вимочують в розчині кави чи ванілі і запікають. Можна зашивати стручок ванілі, кориці чи кави всередину, але тоді вони менше пахнуть"

За день майстриня шиє 15-20 іграшок. За місяць продає до 50 штук. Каже найбільш ходові коти і зайці. До нового року почала робити пахучих Дідів Морозів, Снігурок та овечок.

"Запах підбираю індивідуально під клієнта і їх побажання. Кава - бореться зі стресом і захищає клітини від старіння. Ванільні іграшки мають заспокійливий ефект. Він викликає приємні спогади про дім і дитинство, дарує відчуття спокою і душевного комфорту. Ваніль піднімає настрій, спонукає людей почуватися щасливішими і сповненими сил. Кориця підвищує настрій, допомагає справитися з нерішучістю і нервозністю. Також корицю беруть для пробудження сексуального бажання"

Зараз ви читаєте новину «На ванільних котах заробляють 6 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути