четвер, 03 листопада 2016 09:27

На копченостях заробляють $1 тис.

На копченостях заробляють $1 тис.

На перепродажі ковбаси можна заробити від 10 до 25 тисяч гривень. Про це Gazeta.ua розповів одесит Михайло. Він вже 20 років торгує ковбасами й копченостями на ринках.

"Мій бізнес почався ще при Союзі. Торгував ковбасами на ринку. Брав переважно місцевих виробників. Але після поїздки в Німеччину підхід до бізнесу змінився, - розповідає Михайло. Друг запросив у Мюнхен. Ввечері перед тим як йти на пиво зайшли в лавку місцевого підприємця. Там продавали понад сотню ковбас різних сортів. Заради того магазину їхали з іншого кінця міста і навіть з інших міст. Всі ковбаси там були лише вищого сорту, були ексклюзивні сорти, виготовлені спеціально для них".

Коли повернувся в Україну чоловік розпродав свою продукцію та взяв кредит у банку на $100 тисяч.

"Виписав на папірець всі підприємства, які на той час робили ковбаси. Зробив акцент на оригінальних ковбасах і об'їздив усі ті підприємства. Вибирав лише ті сорти, які мені подобались на вигляд і смак", - пояснює підприємець.

Нову точку на ринку відкривав під гаслом " В мене є те, чого немає в інших"

З 2007 року працює над іміджем. Для покупців розробили спеціальні пакетики під ковбасу, почали з'являтися домашні рецепти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Бізнес на продуктах окупився за рік

"Перша лінійка домашніх страв з'явилася перед кризою. Тоді були на дні народження в одних знайомих. І жінка поставила на стіл дуже смачну буженину. Запропонував їй готувати м'ясо на продаж. Спочатку продавав це з-під поли. Домашнє добре йшло. Якщо тоді кіло м'яса коштувало 60 гривень, то кіло запеченого був 90-100. Люди його розмітали, - дає Михайло. - Потім приходили просили ще. Згодом через друга дізнався як отримати сертифікат щоб не ховатися. Крім мяса мав людей, які пекли кров'янку, запікали гусей, курей, робили рулети. Мені запропонували створити невеличке підприємство, яке отримає сертифікат якості. Все домашнє через нього й проводжу. Перед тим куштую сам".

На палці ковбаси заробляє від 20 до 30 гривень. На домашніх стравах заробітки менші, але їх купують частіше. За день на кожному магазинів має до тисячі гривень прибутку.

Зараз ви читаєте новину «На копченостях заробляють $1 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути