середа, 05 червня 2013 15:43

На фото з голубами заробляють по 100 гривень на день
6

Фото: Фото: Анна Усік

Брати Мирослав та Андрій Михальчуки з Київщини понад десять років розводять голубів. Чотири останні роки влаштовують з ними фотосесії для молодят.

"У Києві більшість весіль проводять у п'ятницю і суботу, - говорить Андрій. - У ці дні на роботі щотижня по черзі беремо вихідні. Їдемо до центрального РАЦСу чи до Оболонського. За фотосесію з голубами молодята платять 100 гривень. Відпускають їх у повітря. Птахи самі летять додому, бо пам'ятають дорогу".

За словами чоловіка, голубів вони перевозять у клітках в багажнику старого Ford.

"Назад завжди повертаємося порожніми. За день на голубах заробляємо тисячу гривень. Щоб не возити птахів в електричці, купили з братом старий Ford 1987 року випуску за 4 тисячі доларів. Гроші заробили на фотосесіях з голубами", - зазначив Андрій.

На столичному Майдані на голубах заробляють хлопці з фотоапаратами. За знімок з птахом просять 20-30 грн.

"Вони дружні, не кусаються. Голуби - це пташки миру. Добрі, покірні", - розхвалює своїх птахів Віктор.

Хлопець ходить по Хрещатику у синіх джинсах, білій футболці і чорному картузі. На правій руці тримає пару голубів. Вони воркочуть. З кишені дістає жменю насіння. Птахи пурхають, їдять наввипередки.

Зізнається, що на Майдані і Хрещатику підробляє у вихідні. Голубів йому приносить роботодавець. За день отримує 100 грн заробітку.

"Хазяїну віддаю все, що заробив. Це десь в районі 500 гривень. На нього тут четверо хлопців і дві дівчини працює. Я без фотоапарату. Пропоную перехожим і туристам зніматися з голубами на свою апаратуру. Ходжу біля каруселі. Бо тут часто актори працюють, які вдають "живих скульптур". Туристам вони подобаються. Багато охочих сфотографуватися в неділю вранці, коли тут "Караоке на Майдані" з Кондратюком знімають. Тоді за дві години вранці заробляю більше, ніж за весь день", - розповів Віктор.

На Майдані Незалежності фотосесії з голубами пропонує чоловік у фіолетових шортах. Закохана пара сідає на лавочці. У руки їм чоловік дає дві пари білих голубів. Птахи воркочуть. Хлопець цілує дівчину у щоку. Чоловік фотографує закоханих на їхній фотоапарат. За дві фотографії платять 50 грн.

Біля луцького РАЦСу стоїть клітка з голубами. На ній написано два мобільні телефони. Власник відійшов. Молодята, які розписуються цього дня, купили у нього пару голубів за 70 грн. Після фотосесії відпускають птахів у небо. Голуби пурхають і швидко летять на схід.

Зараз ви читаєте новину «На фото з голубами заробляють по 100 гривень на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути