середа, 01 липня 2015 01:49

ЛАЗ поставить до Єгипту близько 300 автобусів на $70 млн

ЛАЗ поставить до Єгипту близько 300 автобусів на $70 млн
tsn.ua

"Сіті Транспорт Груп", керуюча компанія ТОВ "Львівські автобусні заводи", 28 червня підписала контракт на постачання протягом року 289 автобусів для потреб транспортної служби Каїра. Згідно з повідомленням прес-служби посольства України в Єгипті, вартість контракту становить $70 млн.

Підписання контракту відбулося у присутності прем'єр-міністра Єгипту Ібрагіма Мехлеба та губернатора Каїра Галял Аль-Саїда, а також посла України в Єгипті Геннадія Латія.

Остаточне складання автобусів відбуватиметься на потужностях компанії Ghabbour Auto у місті Ейн Сохна.

За даними з джерела агентства "Інтерфакс-Україна", переговори щодо постачання автобусів до Єгипту "ЛАЗ" проводив протягом двох років. За інформацією експертів галузі, єгипетський ринок дуже зарегульований, потрапити на нього непросто, тим паче що в країні діють і власні виробники автобусів, один з яких MCV-Mercedes-Benz.

Холдинг "ЛАЗ" нині готується відновити виробництво на зупинених у 2014 році заводах у Львові та Дніпродзержинську. Як повідомлялося, "ЛАЗ" заявив про відновлення виробництва з метою виведення на ринок оновленого модельного ряду автобусів відповідно до нових вимог ЄС з екології та безпеки пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «ЛАЗ поставить до Єгипту близько 300 автобусів на $70 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути