пʼятниця, 27 вересня 2013 09:46

Курятина, пиво, солодощі та горілка - Рейтинг напопулярніших продовольчих брендів

Курятина, пиво, солодощі та горілка - Рейтинг напопулярніших продовольчих брендів
ЗМІ склали рейтинг найпопулярніших продовольчих брендів України. Фото: obozrevatel.com

Курятина "Наша Ряба", пиво "Чернігівське" та солодощі "Рошен" увійшли до першої трійки рейтингу найпопулярніших продовольчих брендів України, складеного журналом "Фокус".

"Наша Ряба", що посіла перше місце, не здає своїх позицій четвертий рік поспіль і значно випереджає своїх супротивників. Її успіх визначаєтся розвиненою мережею дистрибуції, досить агресивною поведінкою на ринку і грамотною рекламною кампанією. За минулий рік компанія збільшила продажі в Україні на 500 млн грн до 5,5 млрд грн.

На другому місці - ТМ "Чернігівське", внутрішні продажі якої за минулий рік досягли 3,89 млрд грн. Лінійку продукції поповнили європейське пивопремиум-класу "Чернігівське Gold", оригінальний рецепт якого створений спільно українськими і німецькими експертами, а також "Чернігівське особливе. Рецепт №28", яке вариться лімітованими партіями.

"Рошен" зайняв друге місце. Корпорація Петра Порошенка змогла досягти внутрішніх продажів на рівні 3,4 млрд грн. В асортименті з'явився "Зефір в шоколадній глазурі", термін придатності якого становить всього 15 діб.

"Хлібний дар" - на четвертому місці з продажами на рівні 2,37 млрд грн. "Фокус" назвав цю торгову марку проривом року - горілчаний бренд збільшив продажі майже на 1 млрд грн до 2,36 млрд грн. Минулого року бренд відзначив своє десятиріччя, а також пройшов сертифікацію на відповідність міжнародним стандартам і отримав національний знак екологічного маркування.

Замикає п'ятірку лідерів "Оболонь" з показником продажів 1,88 млрд грн. Під цією торговою маркою вийшла нова серія слабоалкогольних напоїв Rio, яка об'єднала три смаки: "Піна Колада", "Маргарита" і "Мохіто".

Зараз ви читаєте новину «Курятина, пиво, солодощі та горілка - Рейтинг напопулярніших продовольчих брендів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути