понеділок, 15 жовтня 2012 11:28

Хорошковський поїхав до Німеччини поговорити про бізнес та інвестиції

Хорошковський поїхав до Німеччини поговорити про бізнес та інвестиції
Валерій Хорошковський виступить у Фонді Кьорбера. Фото: korrespondent.net

Перший віце-прем'єр-міністр Валерій Хорошковський 15 жовтня відбув із робочим візитом у Берлін.

Про це повідомила прес-служба першого віце-прем'єра.

Метою візиту є обговорення важливих питань двосторонньої співпраці та пошук шляхів інтенсифікації співробітництва у сфері бізнесу, інвестицій, енергетики та ін.

"Німеччина займає виключно важливе місце не лише з точки зору торговельно-економічних інтересів України – вона є ключовим партнером для нашої країни у сфері європейської інтеграції", - наголосив Хорошковський напередодні візиту.

У рамках програми візиту заплановані зустрічі першого віце-прем'єра із віце-канцлером, федеральним міністром економіки і технологій Німеччини Філіпом Рьослером, представниками "Дойче банку" та німецькими компаніями, що працюють або мають наміри започаткувати інвестиційні проекти в Україні.

Перший віце-прем'єр також виступить у Фонді Кьорбера та візьме участь у дискусії на тему "Політичне майбутнє відносин Україна – ЄС" з німецькими політиками та провідними експертами.

За обсягами взаємної торгівлі і за обсягом прямих інвестицій в економіку України Німеччина посідає друге місце серед країн світу. Обсяг двосторонньої торгівлі між Україною та Німеччиною сягає $9,5 млрд. Прямі інвестиції в економіку України становлять $7,4 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський поїхав до Німеччини поговорити про бізнес та інвестиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути