понеділок, 23 квітня 2018 13:08

ДФС закупить сканери на 1,3 млрд грн

ДФС закупить сканери на 1,3 млрд грн
Кошти на купівлю техніки були виділені минулого року. За рахунок перевиконання показників із забезпечення надходжень митних платежів до бюджету. Фото: sfs.gov.ua

Державна фіскальна служба планує закупити 10 скануючих систем для оснащення пунктів пропуску на митниці. Загальна вартість техніки - 1,3 млрд грн.

"Закупівлі здійснюватимуться за принципом "під ключ". Тобто забезпечуватиметься весь комплекс заходів: від закупівлі самого обладнання до введення його в експлуатацію та подальшого гарантійного обслуговування", - заявив в.о. голови ДФС Мирослав Продан, повідомили у прес-службі ДФС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НБУ закупить килимів на 504 тис. грн

За його словами, кошти на купівлю техніки були виділені минулого року. За рахунок перевиконання показників із забезпечення надходжень митних платежів до бюджету.

"Встановлення скануючих систем в пунктах пропуску дозволить ефективно протидіяти проникненню контрабандних вантажів на митну територію України. Крім того, сканування вантажних транспортних засобів прискорить процедури митного контролю", - підсумував Продан.

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" уперше продало два списані вагони через інтернет-аукціон "ProZorro". Виручили 546 тис. грн. Про продаж оголосили 27 листопада 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «ДФС закупить сканери на 1,3 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути