четвер, 15 вересня 2016 09:32

Brent досягла $46 на очікуванні зростання видобутку

Brent досягла $46 на очікуванні зростання видобутку

Нафта слабо дорожчає в четвер після вчорашнього падіння ціни на 3%. Учасники ринку побоюються подальшого збільшення пропозиції сировини, що може посилити тиск на ціни. Brent подорожчала на 0,6% - до $46,11 за барель. WTI зросла в ціні на 0,3% - до $43,71 за барель.

Про це інформує "Інтерфакс".

"Вчора опублікували дані Міненерго, згідно з якими запаси нафти в США минулого тижня скоротилися на 559 тисяч барелів. Експерти, опитані S&P Platts, очікували зростання запасів на 3,3 мільйона барелів", - повідомляє інформагентство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизпаливо може подорожчати - експерт

Резерви бензину в США за минулий тиждень збільшилися на 567 тис. барелів, а запаси дистилятів підскочили на 4,62 млн барелів. Зростання запасів нафтопродуктів виявилося більшим, ніж зниження запасів сировини. Більшість аналітиків вважає, що зниження запасів нафти обумовлено тимчасовими факторами. Лівія має намір збільшити постачання на світовий ринок, після того як урядові сили взяли під контроль нафтовий термінал. Нігерія також відновлює видобуток палива.

Зараз ви читаєте новину «Brent досягла $46 на очікуванні зростання видобутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути