вівторок, 28 лютого 2017 09:16

Бізнес на джинсах окупився за місяць

Бізнес на джинсах окупився за місяць

Українці почали везти товар не з Туреччини, як раніше, а з Польщі. Одяг там дешевший та якісніший, а головне прийнятний за цінію.

"Джинсами займаюся вже 10 років. Раніше возив їх з Туреччини. Якісні штани коштували 50 доларів. Ціна там досі не змінилась, але в гривневому еквіваленті ті штани тепер по 1500 гривень. Такі ніхто не бере, бо дорого. Відповідно довелося шукати новий ринок. Їжджу здебільшого у Польщу. За 10-15 доларів можна купити штани добротної якості. Джинс не такий тонкий, як турецький, він менше зноситься", - каже Gazeta.ua Олександр Микуленко з Хмельницького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який бізнес окупиться за місяць

Чоловік каже, щоб розпочати справу достатньо вкласти 5000-7000 грн. А гроші повернуться за 2-3 місяці.

"Їхав у Польщу знаючи три слова: салат, риба і картопля. Це щоб міг перекусити. Більше нічого. Поляки добре навчилися розуміти іноземців. Торги проходять на папері. Вони пишуть свою ціну. Я свою. Якщо сходимось, беру партію. До того ж вони краще вгадують з лекалами. Їх штани добре лягають на українські фігури", - пояснив Олександр.

Каже, що на оптових ринках працюють перекупники, які останні півроку лише скуповують товар у магазинах, які закриваються.

"Ніхто нікуди не їздить. Я на оптовому ринку продаю джинси по 350-420 гривень. В мене є постійна клієнтка з міста Хмільник на Вінничині. Вона за місяць, перед Нового роком, повернула всі вкладені гроші. Зараз відкриває додаткову точку продажу. У Вінниці ці джинси продають втричі дорожче, ніж тут. І є купа охочих їх купити".

Зараз ви читаєте новину «Бізнес на джинсах окупився за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути