четвер, 31 липня 2014 14:29

Банки які обслуговували Януковича продовжують заробляти на українцях - ЗМІ

Банки які обслуговували Януковича продовжують заробляти на українцях - ЗМІ

Набирає обертів скандал, пов'язаний з банківськими установами, замішаними у відмиванні грошей і махінаціях біглого президента Януковича і його оточення, які продовжують працювати на фінансовому ринку України. Про це йдеться у статті "Чому у НБУ немає питань до пана Чебаненко і його банку "Камбіо"?", Передає YTpo.UA.

Зокрема, в ній говориться що ще на початку року керівництво НБУ заявляло про намір позбавити ліцензії порядку 50-ти банківських установ, причетних до відмивання грошей. Не зважаючи на це, ПАТ "Банк "Камбіо", пов'язаний з "СІМ'ЄЮ", продовжує свою діяльність.

"Саме через "Камбіо" Янукович проводив операції з поповнення свого парку раритетних автомобілів, продаючи їх на аукціоні за заниженими цінами і переводячи їх у Межигір'я", - підкреслюється в матеріалі.

Крім цього, банк "Камбіо" фігурував у кримінальній справі з приводу фіктивних поставок китайських бурильних труб Державної компанії "Укргазвидобуток" на суму 157 млн. грн. фірмами, які в пресі пов'язують з Юрієм Іванющенко ("Юра Єнакієвський").

 

Зараз ви читаєте новину «Банки які обслуговували Януковича продовжують заробляти на українцях - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути