середа, 08 лютого 2012 11:31

Азаров пообіцяв вивести Україну на "незворотну траекторію економічного зростання"

Азаров пообіцяв вивести Україну на "незворотну траекторію економічного зростання"

2012 рік буде вирішальним у створенні сприятливого бізнес-клімату в Україні.

Про це сьогодні на засідання уряду сказав прем'єр-міністр Микола Азаров, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Уряд готовий продовжити суттєве скорочення документів дозвільного характеру та видів господарської діяльності, що потребує ліцензування, спрощення і прискорення дозвільних процедур, оптимізацію державного нагляду та ліквідацію невиправданих адміністративних послуг", - сказав глава уряду.

За його словами, Кабмін "рішуче" налаштований виключити випадки необгрунтованого втручання у роботу бізнесу фіскальних та правоохоронних органів.

Азров повідомив, що значна увага буде приділятися забезпеченню розвитку фінансового сектору, у першу чергу для відновлення кредитування економіки за прийнятними процентними ставками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Азарова живе на віллі в Австрії

Прем'єр наголосив, що 2012 рік є надзвичайно відповідальним для остаточного виведення країни "на незворотну траекторію стабільного економічного зростання".

Він запевнив, що метою Уряду у цьому контексті є підвищення рівня життя українців.

"Проблеми перед Україною стоять неординарні. Фактично, треба демонтувати застарілу адміністративну систему та стереотипи мислення, водночас розвиваючи економіку", - запевнив Азаров.

Глава уряду поскаржився, що на проблемах і труднощах "з наростаючою силою спекулюють і, на жаль, будуть спекулювати опоненти".

"Вони при владі і поглибили ці проблеми, що їх доводиться вирішувати. А сьогодні цинічно і брехливо перешкоджають перетворенням. Але спекуляції, демагогія і популізм жодної проблеми не змінять і не допоможуть їх вирішити, тому нам треба мобілізуватися, виявити витримку, і максимально відповідальність перед народом", - наголосив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв вивести Україну на "незворотну траекторію економічного зростання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути