середа, 11 липня 2012 14:07

Янукович наказав Азарову підвищити зарплату суддям

Янукович наказав Азарову підвищити зарплату суддям
Янукович доручив внести зміни до держбюджету заради зарплат суддів. Фото: president.gov.ua

Державний бюджет на 2012 рік має бути змінений з метою належного фінансування видатків на оплату праці працівників апаратів судів, а також створення необхідних умов для підготовки Національною школою суддів висококваліфікованих кадрів для судової системи.

Таке доручення президент Віктор Янукович дав Кабінету Міністрів, повідомила прес-служба глави держави.

Уряд, за участю Державної судової адміністрації має визначити необхідний обсяг асигнувань загального фонду держбюджету для забезпечення фінансування видатків на оплату праці працівників апаратів місцевих загальних і апеляційних судів, йдеться в документі.

Також, згідно з дорученням президента, уряд повинен визначити обсяг асигнувань на здійснення заходів із виконання Національною школою суддів завдань щодо організації спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, підготовки суддів та їх періодичного навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один чартер Азарова і Хорошковського з делегацією коштує 600 тисяч

"Для реалізації цих завдань Віктор Янукович доручив забезпечити підготовку і внесення в установленому порядку на розгляд Верховною Радою відповідного законопроекту про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік", передбачивши з цією метою збільшення відповідних бюджетних призначень Державній судовій адміністрації України", - повідомили у прес-службі.

Глава держави також доручив до прийняття змін до закону "Про державний бюджет України на 2012 рік" наблизити обсяги видатків загального фонду держбюджету за бюджетними програмами на утримання місцевих загальних і апеляційних судів до обгрунтованих потреб шляхом внесення необхідних змін до бюджетного розпису.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав Азарову підвищити зарплату суддям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути