четвер, 09 лютого 2017 14:19

"Знала, що його вб'ють" - подруга Ґіві

"Знала, що його вб'ють" - подруга Ґіві

Ватажок батальйону "Сомалі" Михайло Толстих "Ґіві" припускав, що його можуть вбити. Про це в коментарі "Комсомольській правді" розповіла близька подруга бойовика Олена. Дівчина працює продавцем у Донецьку.

"Я працювала продавщицею в магазині на Путилівці, там і познайомилися, - розповідає Олена. - Ось усі думають, що ми були в тісних стосунках, а це не так! Хоча, так - це і є найтісніші стосунки!".

Найбільше, за словами Олени, Ґіві розповідав про свої "подвиги" в іловайському котлі.

"Розповідав про Слов'янськ, Іловайськ. Сміявся, що його називали "автором іловайського котла". Багато говорив про долю, що думки матеріальні і якщо не будеш зраджувати, в першу чергу, себе, то все буде добре!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ґіві прибрали "свої" - російські ЗМІ

"Я знала, що його вб'ють ще до того, як загинув Моторола. Навіть сказала якось, що такі харизматичні командири довго не живуть. А він розсміявся, сказав, що і сам давно здогадується про це", - згадує Олена.

Ватажка батальйону бойовиків "Сомалі" Михайла Толстих убили вранці 8 лютого у Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «"Знала, що його вб'ють" - подруга Ґіві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути