неділя, 19 червня 2016 10:02

Жебрівський вдвічі підняв зарплату вчителям

Жебрівський вдвічі підняв зарплату вчителям

Павло Жебрівський заявив, що в Донецькій області заплановано створення 21 опорної школи

Реалізація комплексу заходів щодо розвитку освіти та культури допоможе зробити Донбас по-справжньому українським, вважає голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Ми склали гастрольну карту українських театрів, і вони всі у нас виступають. У Бахмуті відкрили бібліотеку, в Краматорську - дитячу хірургію. Цього року вкладемо в інфраструктуру області до 7 млрд грн. І 20% з них направимо на освіту. Ми сьогодні починаємо працювати з майбутнім. Безперспективно працювати з минулим", - сказав він в інтерв'ю nv.ua.

За його словами, у Донецькій області заплановано створення 21 опорної школи - сучасно обладнаного навчального закладу з спеціалізованими кабінетами з усіх предметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ізмаїл направили групу інфекціоністів

"Я виділяю мінімум 20 млн грн на кожну школу. Від підвалу до даху. З термомодернізацією, з європейським ремонтом, з лінгафонними, комп'ютерними класами, цифровими навчальними посібниками. Вже відкрили в Святогірську одну таку. В опорних школах будемо платити вчителям подвійну зарплату", - заявив Жебрівський.

Він запевняє, що економіка Донецької області хоч і залишається повністю монополізована, але вперше за 25 років української незалежності обласна влада відділена від бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський вдвічі підняв зарплату вчителям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути