неділя, 19 червня 2016 09:40

В Ізмаїл через епідемію направили групу інфекціоністів

В Ізмаїл через епідемію направили групу інфекціоністів

В Ізмаїл через епідеміологічне зараження відправили групу інфекціоністів. Попередній діагноз лікарів — гостра кишкова інфекція. Хвороба протікає в легкій і середній формі важкості, повідомляє lb.ua

Постраждалі своє захворювання пов'язують з вживанням питної води, яка, ймовірно, була забруднена внаслідок інтенсивних дощів, які пройшли напередодні. В результаті затоплення дворових туалетів у приватному секторі відбулося підсмоктування забрудненої води через водопровідні колонки і потрапляння її в водопровідну мережу міста.

"Прикордонники приступили до охорони відкритих водойм міста і ведуть роз'яснювальну роботу з місцевим населенням про заборону купання. Зараз охоронцями кордону оточені водойми, а саме канал Морвокзалу, так зване "Криве озеро" біля старого пляжу і "Лебедине озеро", – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в Ізмаїлі з отруєнням у оікарні потрапило 300 людей з них 163 дитини. У місті закриті всі ресторани, бари, об'єкти торгівлі, ринки. Комунальники проводять дезінфекцію колодязів і туалетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі назвав ймовірну причину масових отруєнь в Ізмаїлі

Зараз ви читаєте новину «В Ізмаїл через епідемію направили групу інфекціоністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути