субота, 05 листопада 2016 15:01

Затриманих футбольних фанатів бойовики ЛНР називають "радикальним неонацистським угрупованням"

Затриманих футбольних фанатів бойовики ЛНР називають "радикальним  неонацистським  угрупованням"

Бойовики "ЛНР" затримали групу фанатів футбольного клубу "Зоря" "Ультрас Чорно-Бiлi". Називають їх представниками "радикального неонацистського угруповання, що є підпільним відділенням батальйону "Азов".

Про це сьогодні заявили у так званому міністерстві держбезпеки "ЛНР".

Затриманим інкримінують "пропаганду ідеології крайнього націоналізму, розпалювання міжнаціональної ворожнечі та здійснення розвідувальних операцій на території "ЛНР" під контролем спецслужб.

За повідомленням бойовиків, зокрема, затримані - Овчаренко Владислав Валерійович, 1996 року народження та Ахмеров Артем Олегович 1997 р.н.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окупованому Донбасі зростає невдоволення ватажками - Тимчук

"Щодо них порушено кримінальну справу за статтею 335 КК ЛНР (Державна зрада у формі шпигунства)", - заявили в "ЛНР".

"Встановлені факти вербування громадян Овчаренко В.В. і Ахмерова А.О. співробітником ГУР МОУ з позивним "Великий і Злий" і передачі інформації, що становить державну таємницю, а також зберігання символіки батальйону "Азов", "Правого сектора", ФК "Зоря" ("Ультрас Чoрно-Бiлi"), поширення ними неонацистської літератури і листівок із закликами до повалення конституційного ладу "ЛНР". Їх діяльність фінансувалася українськими спецслужбами і праворадикальними організаціями України", - заявили бойовики.

Зараз ви читаєте новину «Затриманих футбольних фанатів бойовики ЛНР називають "радикальним неонацистським угрупованням"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути