середа, 14 грудня 2016 18:18

Затримали терориста, який приїхав в Україну по пенсію

Затримали терориста, який приїхав в Україну по пенсію

Мешканець Донецька 1959 року народження з початком окупації населених пунктів Донеччини вирішив не просто залишитися, а й працювати на терористів. 2014 року вступив до "Козацького союзу області війська Донського". Про це йдеться у звіті прес-служби Нацполіції Донецької області.

Заробляв тим, що розвозив продукти харчування. Отримував за це 4 тис. грн. Згодом платити йому перестали, й у лютому 2015-го він відмовився від "служби". Чоловік продовжив жити в окупованому Донецьку, але нещодавно вирішив перевірити, чи надійшла йому пенсія. Для цього йому необхідно було виїхати на територію, підконтрольну Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада відверто заграє з сепаратистами" - Шовкошитний

За фактом проводять досудове розслідування. Відкрили кримінальне провадження за створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань.

"Алкоголіки та наркомани" - в штабі АТО розповіли про терористів ДНР і ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Затримали терориста, який приїхав в Україну по пенсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути