понеділок, 12 грудня 2016 10:34

Захарченко звинувачує путінського помічника в захопленні енергетики ДНР

Захарченко звинувачує путінського помічника в захопленні енергетики ДНР

Захарченко звинуватив начальника департаменту координації соціально-економічного розвитку регіонів Міністерства економічного розвитку РФ Олександра Чісникова в "монополізації" енергетичної галузі ДНР. Про це у Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"На думку Захарченка, раніше Курченко монополізував енергетичну галузь у ЛНР. А це завдає великої шкоди "республіці", зараз через російських "кураторів" намагається взяти під контроль енергетичну сферу в ДНР", - зазначено у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські дресирувальники тигрів їдуть з гастролями в ДНР

Крім того очільник ДНР поінформував про основні напрями розвитку на 2017 рік:

Освіта. Продовження роботи щодо визнання РФ документів про освіту всіх рівнів, створення нової нормативно-правової бази, підвищення кваліфікації працівників "органів державної влади і місцевого самоврядування".

Зв`язок. Збільшення щільності покриття оператора "Фенікс", перехід на 4G, впровадження програм "електронний уряд", "електронний облік медичних карт", створення медіа-холдингу з координації діяльності ЗМІ, ведення пропаганди і контрпропаганди, посилення адміністративного контролю за технічним забезпеченням медіа-ресурсів.

Курс на об`єднання з Росією. Налагодження співпраці з суб'єктами РФ (насамперед Астраханською, Білгородською, Московською, Свердловською областями і Ханти-Мансійським автономним округом). У планах розширення зв'язків - проведення спільних культурно-мистецьких заходів і спортивних змагань.

Понад два роки Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану Донецьку народну республіку. До війни на цих територіях жили 3,9 млн осіб, 2016 року - 2,3 млн. Ватажком так званої ДНР став Олександр Захарченко.

До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книг до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко звинувачує путінського помічника в захопленні енергетики ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути