субота, 10 грудня 2016 13:32

За минулу добу жоден український воїн не загинув

За минулу добу жоден український воїн не загинув

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув.

Про це повідомив речник Міноборони з питано АТО Андрій Лисенка.

"За минулу добу внаслідок бойових дій ніхто з українських військовослужбовців не загинув, один воїн отримав поранення", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія шантажує Україну життям полонених - Геращенко

Лисенко також повідомив про підтверджені втрати бойовиків – 1 поранений зі складу так званого 9 полку.

"Українська розвідка повідомляє, що, окрім бойових втрат, у цьому підрозділі противника є серйозні проблеми з постачанням продовольства, води та дров", - сказав представник Міноборони.

Через це нещодавно загін бойовиків погрожував представникам місії ОБСЄ, вимагаючи від них харчів.

"З Росії прибула чергова партія підкріплення для окупантів. Зокрема, на станцію Ясинувата привезли 4 танки", - повідомив також Лисенко.

За його словами, за минулу добу на Луганському напрямку зафіксовано 8 обстрілів, 1 з них із застосуванням важкого озброєння. На Донецькому напрямку – 5 обстрілів, 1 з важкого озброєння. На Маріупольському напрямку відбулося 18 обстрілів, з яких 6 із важкого озброєння.

Нагадаємо, бойовики за минулу добу 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських військ. Про це повідомив керівник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін.

"Зі 122-міліметрової артилерії та мінометів обстрілювали Талаківку, Мар'їнку, Красногорівку, Новоселівку Другу, Чермалик, Лебединське та Водяне. По Красногорівці вогонь вів і снайпер. По Широкиному більше 10 разів бойовики стріляли з мінометів різних калібрів, озброєння БМП та танків.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу жоден український воїн не загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути