вівторок, 15 листопада 2016 11:56

"Все горіло" - боєць АТО показав нічні руйнування в Мар'їнці
10

Пізно увечері 14 листопада бойовики обстріляли Мар'їнку на Донеччині з 152-міліметрової артилерії. Снаряди влучили у житлові будинки. Про це Gazeta.ua розповів боєць "Правого сектора" Михайло Ухман.

"Пряме потрапляння. Усе горіло, - каже боєць. - Про жертви невідомо. За орієнтирами визначили, що стріляли з боку Донецька з відстані 15 кілометрів. Ми не можемо відповісти. Артилерію, яка стріляє на таку відстань, відвели за 30 кілометрів згідно з Мінськими угодами. Вранці жителі накинулися на нас: чого їх дратуєте? Треба домовлятися, мовляв. Кажемо: це не ми тут маємо домовлятися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настрої у ДНР: завтра-післязавтра в Донецьк в'їдуть українські танки

Вранці бійці АТО сфотографували нічні руйнування в місті.

У Мар'їнці зруйновані 549 приватних будинків, пошкоджені 864. Із 51 багатоповерхівки вціліли дві. Решта 49 зазнали руйнувань. Вони розташовані в одному квадраті на вул. Заводській. Постраждали під час першої хвилі артударів по Мар'їнці. Багато будинків господарі покинули.

Раніше військові на передовій отримували повідомлення про "зраду".

Зараз ви читаєте новину «"Все горіло" - боєць АТО показав нічні руйнування в Мар'їнці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути