вівторок, 03 січня 2017 16:45

Влада може зупинити ветеранів АТО силою - політолог

Влада може зупинити ветеранів АТО силою - політолог

Влада може зробити спробу зупинити ветеранів АТО силою.

Таку думку в інтерв'ю виданню "Інформат" озвучив політолог Віктор Каспрук.

"Неузгоджену блокаду Донбасу не можна вважати легітимною акцією – влада однозначно буде намагатися зупинити їх, за потреби навіть силою", - озвучив свою думку політолог.

Також Каспрук наголосив, що представникам Союзу ветеранів АТО та чинній владі доведеться сідати за стіл переговорів і домовлятися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блокади окупованого Донбасу не буде

"З погляду політичної логіки розвитку подій, представники АТО повинні зробити дві речі: по-перше, зняти балаклави і показати всім, ким вони є насправді, і по-друге, сісти за стіл переговорів і довести, що вони справді представляють серйозні сили, а не групу людей, яка спирається сама на себе", - зауважив експерт.

26 грудня добровольці оголосили про блокаду окупованих територій. Колишній в. о. начштабу батальйону "Айдар" Валентин Лихоліт пообіцяв не пропускати метал, вугілля, деревину та промислові партії алкоголю і сигарет.
Зараз ви читаєте новину «Влада може зупинити ветеранів АТО силою - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути