четвер, 25 серпня 2016 09:34

Від снаряду загинула 50-річна жінка

Від снаряду загинула 50-річна жінка

Сьогодні вночі під обстрілом опинилися околиці окупованої Горлівки – снаряди потрапили в будинок Микитівського районй й у квартиру на Бессарабці. Поранена 50-річна місцева померла в лікарні.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook так званий мер Горлівки Іван Приходько, близько півночі снаряд потрапив у квартиру житлового будинку на вул. Поля Робсона, 18.

Тоды ж снаряд зруйновав будинок у Микитівському районі.

"Микитівка, вул. Черняховського 84, - повідомив мер Горлівки. – Поранена жінка 50 років у результаті обстрілу".

Про те, що постраждала горлівчанка померла в лікарні від отриманих ран, повідомив на своїй сторінці в Twitter активіст і медик Олександр Чернов.

"Горлівка, - написав Чернов в соціальній мережі. - Жінка з розбомбленої близько півночі орками квартири Черняховського померла в лікарні"

Нагадаємо, сьогодні вночі бойовики обстріляли з важкого озброєння Архангельське й Авдіївку. На донецькому напрямку випустили більш як 80 снарядів углиб нашої оборони зі 152-мм артилерії по Архангельському. Під ранок ще 74 снаряди нарахували з 122-мм артилерії по Авдіївці. Ворог досить активно використовує бронетехніку по всій лінії розмежування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали медика-інформаторку ДНР

Зараз ви читаєте новину «Від снаряду загинула 50-річна жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути