вівторок, 26 липня 2016 16:28

У зоні АТО затримали трьох бойовиків

У зоні АТО затримали трьох бойовиків
Фото: patrioty.org.ua

У зоні АТО затримали трьох бойовиків так званої ЛНР.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

У Сіверську Бахмутського району Донецької області СБУ затримала колишнього співробітника народної поліції ЛНР. У його обов'язки входила перевірка законності перебування іноземних громадян на території, підконтрольній ЛНР. До бойовиків затриманий приєднався в травні цього року, однак через 2 тижні покинув окуповану територію і переховувався у родичів.

На Луганщині під час спроби перетнути лінію розмежування через пункт пропуску "Танюшівка" затримали жителя Сіверськодонецька, який чергував на блокпосту міста під час окупації, після чого виїхав до Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР ловлять бійців НАТО

Ще одного бойовика затримали в Сіверськодонецьку. У травні 2014-го, тричі судимий місцевий житель приєднався до бойовиків бригади "Привид" і був зарахований у воєнізований комендантський підрозділ в місті Новодружеськ на Луганщині. Бойовик в складі збройних груп патрулював вулиці міста під час дії комендантської години. Після звільнення міста він намагався сховатися на території Росії і був затриманий співробітниками СБУ.

Раніше повідомлялось, що на Луганщині з'явились російські військові з шевронами Північного Кавказу.

Зараз ви читаєте новину «У зоні АТО затримали трьох бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути