вівторок, 26 липня 2016 11:30

На Луганщині з'явились росіяни з новими шевронами

На Луганщині з'явились росіяни з новими шевронами
Фото: inosmi.ru

На Луганщині з'явились російські військові з шевронами Північного Кавказу.

Про це повідомляє у Facebook керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У н.п.Кадіївка (колишній Стаханов) Луганської області зафіксовано появу військовослужбовців РФ з шевронами чорного кольору трикутної форми з зображенням білого коня (даний шеврон використовують підрозділи Внутрішніх військ МВС РФ Північно-Кавказького округу)", - йдеться у повідомленні.

Одночасно, в останні дні в місті спостерігається активізація місцевих "правоохоронців", зайнятих пошуком і вилученням у місцевого населення "нелегальної стрілецької зброї та боєприпасів". Під цим приводом зафіксований ряд арештів представників місцевого населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін відкличе своїх "інструкторів" з ДНР

Бойовики також продовжують відпрацьовувати свої тактичні схеми.

"У районі Старомихайлівки терористи продовжують "обкатувати" по позиціях сил АТО на південно-західній і західній околицях Красногорівки свою тактичну схему "танки + міномети". Під прикриттям вогню 82-мм і 120-мм мінометів (всього 6-7 одиниць) пара танків противника, діючи вздовж паралельних вулиць в приватному секторі з замаскованих позицій, кілька разів відкривали вогонь ОФ-снарядами (по 10-12 снарядів) по передовим позиціям українських військ", - зазначив Тимчук.

Раніше повідомлялось, що у Горлівку під Донецьком бойовики привезли групу озброєних людей, щоб збирати металобрухт. Місцеві вважають, що це росіяни.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині з'явились росіяни з новими шевронами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути