середа, 08 червня 2016 21:31

В українця з Донбасу знайшли гранату та книгу "Україна - це Росія"

В українця з Донбасу знайшли гранату та книгу "Україна - це Росія"

Прикордонники Краматорського загону під час перевірочних заходів у контрольному пункті на лінії розмежування виявили в автомобілі сховок із гранатою та агітаційною проросійською літературою.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Зазначається, що у контрольний пункт в'їзду/виїзду "Мар'їнка" прибув транспортний засіб "Audi 80", керував яким 40-річний громадянин України.

"Під час здійснення перевірочних заходів на автівку спрацювала службова собака Чак, яка спеціально натренована на пошук зброї, боєприпасів та вибухівки", - розповіли в ДПСУ.

Повідомляється, що згодом авто направили для проходження поглибленого огляду, під час якого у задній лівій дверці прикордонники виявили замотану в ганчірку гранату РГ-42 та книгу "України - це Росія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко розповів, як прикордонники врятували йому життя

За цим фактом проінформовано компетентні органи, знахідку вилучено.

Раніше повідомлялось, що прикордонники Харківського загону відмовили у в'їзді в Україну трьом громадянам Росії, які намагалися ввезти на територію суверенної держави символіку терористів.

Зараз ви читаєте новину «В українця з Донбасу знайшли гранату та книгу "Україна - це Росія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути