середа, 02 березня 2016 18:33

В Луганському потязі роздають повістки

В Луганському потязі роздають повістки

З Луганська до міста Ясинувата на Донеччині запустили перший потяг. Вартість квитків коливається від 46 рублів або 15 гривень до в загальному вагоні до 137 рублів або 45 гривень в купе.

Про це повідомляють жителі луганська

"Майже два роки сполучення між Луганськом і Донецьком було лише автобусами. Квиток з Луганська до донецька коштував понад 90 гривень. До того ж їздили автобуси хаотично. Якщо не назбиралося людей, міг не вирушити в рейс. Кілька разів були спроби запустити електрички, але з Луганська до Ясинуватої електричка їхала 8 годин. Сидячи їхати так важко", - розповіла жителька Луганська Катерина Петрівна.

Відстань між Луганськом і Ясинуватою становить 137 км. Потяг відправлятиметься у непарні числа з Луганська, по парних - з Ясинуватої.

"Вчора їхала цим потягом. На перон подали лише п'ять вагонів. З них два спільних, один купе і плацкарт. Провідниками працюють лише чоловіки. Всіх пасажирів перевіряли через якусь базу, без документів не пускають", - додає Катерина Петрівна.

В соцмережі жителі повідомляють, що в потязі усім чоловікам роздали повістки до окупованого війська.

"Мій брат вирішив проїхати в першому поїзді між "ЛНР" і "ДНР". Як тільки він сів у потяг, у нього перевірили документи, квиток і звірили прізвище в якійсь базі. Потім була видана така папірець", - повідомили пасажири потягу.

Нагадаємо, пасажирське сполучення між Донецькою та Луганською областями було припинено із серпня 2014 року. на непідконтрольному Донбасі є випадки підриву залізничних колій. Зокрема, 17 лютого в ДНР заявили про підрив потяга в Ясинуватій, в результаті чого сім вагонів зійшли з колії.

Зараз ви читаєте новину «В Луганському потязі роздають повістки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути