понеділок, 30 травня 2016 11:55

В Авдіївці та Мар'їнці активно працюють ворожі снайпери

В Авдіївці та Мар'їнці активно працюють ворожі снайпери
Фото: espreso.tv

Снайпери бойовиків активно атакують сили АТО у районі Авдіївки та Мар'їнки.

Про це повідомляє керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"У районі промзони Авдіївки, Мар'їнки, на південний схід від Новгородського відзначається висока активність снайперських груп противника (озброєних т.ч. крупнокаліберними снайперськими гвинтівками). Відразу на декількох ділянках фронту зафіксовано використання терористами ПТРК, з метою знищення бронетехніки і автотранспорту сил АТО, в окремих випадках вогонь вівся для ураження укріплених вогневих точок українських військ", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові відбили атаку бойовиків під Авдіївкою

Тимчук зазначив, що в районі Авдіївки бойовики неодноразово використовували 120-мм міномети (наводчики і коректувальники противника працювали в районі моста).

З району дачних ділянок в районі промзони Авдіївки, а також у шахті "Бутівка", "Зеніт" і ряду інших по південно-західному напрямку фіксувалися численні обстріли з боку бойовиків зі стрілецької зброї і станкових гранатометів (як АГС-17, так і СПГ-9М).

Нагадаємо, за минулу добу російсько-терористичні війська 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів.

Зараз ви читаєте новину «В Авдіївці та Мар'їнці активно працюють ворожі снайпери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути