четвер, 25 серпня 2016 09:50

В Авдіївці та Кримському бойовики обстріляли сили АТО з танків

В Авдіївці та Кримському бойовики обстріляли сили АТО з танків
Фото: uapress.info

За минулу добу бойовики 85 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема 38 разів на донецькому, 22 - на маріупольському та 25 - на луганському напрямках.

На донецькому напрямку бойовики ще до світанку били з важкої артилерії калібру 122 мм по Троїцькому та Луганському. По всій лінії розмежування цього напрямку: Невельське - Авдіївська промзона – Світлодарська дуга, противник вів обстріли зі 120- та 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

Авдіївку обстріляли з танків, а у Луганському використали бойові машини піхоти. Ближче до опівночі незаконні збройні формування випустили близько 60 артилерійських снарядів по Семигір'ю, застосувавши калібр 152 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від снаряду загинула 50-річна жінка

На маріупольському напрямку бойовики із 122-мм самохідних установок випустили понад 100 снарядів по Широкиному. По позиціях у Новогригорівці, Широкиному та Старогнатівці противник вів вогонь з мінометів 120-мм калібру. По Мар'їнці та Красногорівці застосував калібр 82 мм. У Водяному, Широкиному та Павлополі стріляв із гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу Мар'їнки проти сил АТО задіяли БТРи. Ворожі снайпери активізувалися під Мар'їнкою та Новотроїцьким.

На Луганщині противник з важкої артилерії калібру 152 мм розстрілював позиції у Калиново-Попасному, Новозванівці, Жолобку та Новотошківську. Під час обстрілу Кримського застосував 122-мм калібр. По Кримському, Попасній та Станиці Луганській ворог вів мінометний, гранатометний та кулеметний вогонь. У Новоолександрівці та Золотому вогонь відкривали з гранатометів та кулеметів великого калібру. Поблизу Кримського бойовики застосували танки, а в Станиці Луганській бойові машини піхоти. В районі Новоолександрівки працював снайпер.

Нагадаємо, Росія відправить ще один "гумконвой" на Донбас 25 серпня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «В Авдіївці та Кримському бойовики обстріляли сили АТО з танків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути